Ellen's Spray Tan Rotterdam - Voor een gezonde egale bruining
 
 
 
Wat is airbrushtanning?
 
Het vernevelen van DHA vloeistofop de huid met een speciale airbrush veilig en egaal bruin worden, zonder risico op huidkanker of vroegtijdige huidveroudering.
 
Hoe gaat zo’n behandeling in z’n werk?
 
Een getrainde airbrush technician sprayt handmatig de tanning vloeistof op het lichaam. Dit gebeurt met een professioneel ontwikkeld airbrush pistool.

Is het veilig?
 
Ja, het belangrijkste ingrediënt van de tanningvloeistof is Dihydroxyacetone. DHA is een natuurlijk kleurloze suikeroplossing die reageert met aminozuren en proteïnen in de eerste 3 huidlagen en kleurt deze bruin. DHA wordt al sinds 1960 in lotions gebruikt.
DHA is officieel goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en wordt aanbevolen door ‘The Skin Cancer Foundation’.
 
Ben ik na de behandeling ook beschermd tegen uva en uvb straling?
 
Nee, het werkt niet als een zonnebrandmiddel. Je moet een zonneproduct met uv filter blijven gebruiken ook al ben je bruin.
 
Hoe lang duurt een tanning sessie?
 
Het tannen zelf duurt ongeveer 10 minuten.
Als je voor de eerste keer een airbrushtanning behandeling ondergaat zal deze door uitleg en begeleiding wat meer tijd in beslag nemen.
 
 
Is Spray-Tanning voor iedereen geschikt?
 
In principe is spray tanning voor iedereen.
Lig je soms uren in de zon maar krijg je enkel een rode of verbrande huid?
Dan is Spray Tanning de ideale oplossing voor jou om zonder moeite binnen 15 minuten een mooie bruine kleur te krijgen.
 
Ook mensen die al een kleurtje hebben en deze willen opfrissen of wat dieper van kleur willen zijn, is een spray tanning geschikt.
 
Uit voorzorg worden mensen met psoriases, eczeem of zwangeren vrouwen niet behandeld.
Er zijn geen schadelijke effecten bekend, maar er is ook geen wetenschappelijk bewijs dat het geen kwaad kan voor moeder en haar ongeboren kind.
 
Als u last hebt van 'vitiligo' is het juist de moeite waard een spray tan te nemen.
 
In tegenstelling tot blootstelling aan de zon krijgt u door spray tanning geen sproeten, rimpels of vlekjes. Bovendien loopt u met spray tanning geen risico op huidkanker.
 
Heb je twijfels? Neem dan altijd contact met je (huis)arts op voordat je een Spray-Tan boekt.
 
Hoe lang blijft mijn kleur mooi na een Spray-Tan?
 
De bruine kleur kun je ongeveer 8 tot 10  dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het regelmatig gebruiken van een vocht inbrengende crème/body lotion. Gebruik tijdens het douchen milde zeep of een milde douchegel als Vani-T ( verkrijgbaar bij de Salon).
 
Ik ga trouwen, hoeveel dagen van te voren kan ik het beste een Spray-Tan behandeling boeken?
 
Voor het beste resultaat kun je het beste drie dagen voor de bruiloft een Spray Tan plannen. Dan is je bruine teint op haar mooist, en loop je ook geen risico op vlekken op de jurk. Eventuele vlekken gaan er vaak wel uit bij de stomerij. Is het de eerste keer dat je een Spray Tan neemt of twijfel je? Dan raden wij aan ruim van te voren een keertje te "proeftesten". Kijk of de Spray Tan bevalt. Mocht het onverhoopt niet zijn wat je wenst (op de grote dag) is er nog genoeg tijd om de Tanning te laten vervagen.
 
Na hoeveel dagen kan ik weer een Spray Tan behandeling ondergaan?
 
Voor een optimaal resultaat kan na 7 à 10 dagen de behandeling worden herhaald. Wij bieden ook een speciaal nabehandelingstarief aan: Een Spray Tan tegen een gereduceerd tarief, mits je binnen 5 tot 8 dagen terugkomt. Zie Prijzen.
 
Word ik niet oranje?
 
Nee. De tanning vloeistoffen die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende vloeistoffen voor alle huidtinten. Dus als je liever een subtiel "sun kissed" effect wil, kan dat ook. Voor een roodharige met sproeten wordt bijvoorbeeld een andere kleurintensiteit gebruikt dan voor iemand met bruin haar en een licht getinte huid.
 
Waarom word ik bruiner van een Spray Tan dan van zelf bruinende producten?
 
De concentratie DHA (de werkzame stof) in zelf bruinende producten die je vindt bij de drogisterij ligt rond de 3 tot 5%. Dat percentage is bij professionele Spray Tanning vloeistoffen veel hoger, namelijk 8% tot 15%.
 
Hoe snel zie ik het resultaat na een behandeling?
 
Je ziet direct resultaat bij een Spray Tan behandeling, zelfs al tijdens het sprayen zelf. Omdat DHA nog 24 uur doorwerkt zul je de volgende dag pas het volledige eindresultaat zien. Na 1 behandeling heb je al een zeer natuurlijke egale bruine kleur.
 
Is Spray Tan schadelijk voor mijn huid?
 
Nee. Het is eerder verzorgend! Het product is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration)en bevat o.a. Aloë Vera, vitamine E en verzorgende moisturizers.
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint