Ellen's Spray Tan Rotterdam - Voor een gezonde egale bruining
 
 
 
Spray Tanning is een veilige manier om binnen 15 minuten een mooie gekleurde huid te verkrijgen.
Met een speciaal tanning apparaat wordt een tanningvloeistof op uw huid verneveld.
Deze vloeistof wordt verwekt uit suikerbieten en is dus 100 procent natuurlijk.
De vloeistof haalt uw eigen pigment op en zo bent u altijd gegarandeerd van een natuurlijke kleur.
 
 
Voor de spray behandeling
 
 
Scrubben
Wij adviseren om de huid over het hele lichaam licht te scrubben 24-uur voordat u een Spray Tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof. Na het scrubben adviseren wij om geen gebruik te maken van bodylotions, cremes of andere smeersels.
 
 
Scheren
Wij adviseren u 24-uur voor een Spray Tan behandeling scheren of te harsen. Scheer dus niet op de dag zelf, het kan zijn dat je huid daarna te gevoelig wordt voor de spray. Daarnaast kunnen er vlekjes ontstaan en dat willen we natuurlijk niet! 

 
Douchen, Baden & Zweten
Wij adviseren om niet direct voor een Spray Tan behandeling te sporten, te douchen, te zwemmen of te baden. De natuurlijke kleurstoffen in DHA hechten zich beter aan een licht zure huid. Uiteraard kunt u in de ochtend wel gewoon douchen, zwemmen of in bad.
 
Make-up
Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden. 
 
Kleding
Wij adviseren om comfortabele, ruimvallende en donkere kleding te dragen op de dag van de SprayTtan behandeling. Zo minimaliseer je de kans op afgeving en oneffenheden. Denk hierbij aan een jurk, een loszittend trainingspak of iets in die trend. De DHA spray heeft tijd nodig om in te trekken, wij adviseren dan ook om donkere of oude ondergoed aan te trekken. Mocht u toch iets lichts aanhebben of vlekken tegenkomen op de kleding? Maak u geen zorgen! Alle ingrediënten kunnen uitgespoeld worden, echter bestaat er een kans dat ze in nylon of leer kunnen trekken. 
 
Tijdens de Spray Tan behandeling
 
 
 
Haar Bescherming
Tijdens de Spray Tan behandeling krijgt u een haarkapje ter bescherming van de haren. Hiermee voorkomen we dat het haar vettig zal worden door de DHA spray. 
 
 
 
 
Handen & Nagel Bescherming
We beschermen u handpalmen, voeten en hielen met een speciale handen- en voetenlotion. De handpalmen, nagelriemen en hielen worden ingesmeerd met een vettige lotion, zodat de spray niet pakt op de binnenkant van de hand of bij de hielen. Uw voetzolen worden beschermd met speciale "sticky-feet”, een papieren slipper voor onder de voeten. Dit biedt voldoende bescherming tegen de DHA spray. Uw nagels zelf lakken we met een speciale latex nagelak, die er na de sessie met gemak af wordt gehaald.
 
Dresscode
Tijdens de Spray Tan behandeling kunt u zelf beslissen wat u aan wil. Wilt u een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. Heeft u liever een full body dekking dan mag u ook naakt of topless zijn. De keuze ligt volledig bij u! 
 
 
 Na de spray behandeling
 
 
 
 
 
 
 Douchen, Baden & Zweten
Wij adviseren om na een Spray Tan behandeling de eerste 8 uur niet te sporten
 en de eerste 24 uur niet naar de sauna te gaan, te zwemmen of te baden. Geef de Spray Tan de tijd om volledig in uw huid te trekken.
Bij het douchen zal het water altijd een bruine verkleuring krijgen. Schrik niet dit is slechts de bronzer en dit zal niet ten koste zijn van uw bruine teint. Wrijvend afdrogen van de huid heeft een schurend of scrubbend effect, waardoor de bruine kleur ongewenst snel kan verdwijnen. Dep de huid dus droog! 
 
Scrubben
Wij adviseren om de huid over het hele lichaam 24-uur na een Spray Tan behandeling niet te scrubben. Hierdoor trekt de kleur oneffen in de huid en kunnen er vlekjes ontstaan. Gebruik ook geen scrubgel of toner voor je gezicht in de eerste 24 uur! U mag wel uw voetzolen scrubben met een puimsteen, mocht u dit willen. De dagen na de behandeling kunt u wel de plekken met droge of stugge huid zoals ellebogen en knieën scrubben om een effen vervaging van de kleur te bevorderen.
 
Zonnen
Mocht u na een Spray Tan behandeling gaan zonnen, onthoud dan goed dat een Spray Tan GEEN bescherming biedt tegen Uv-straling! smeer je dus altijd goed in!
 
Herhaling
Als de teint bijna vervaagd is kunt u met een volgende Spray Tan behandeling een Top-Up opbouwen waarbij de teint telkens langer mooi blijft. Wanneer u regelmatig een Spray Tan behandeling ondergaat, zal dit helpen om de kleur te verdiepen en om de duur van de teint te verlengen. Na elke top-up zal het resultaat iets beter worden en langer blijven zitten, alhoewel dit uiteraard verschilt per huidtype.
 
Al deze voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk om die mooie, egale en bruine teint te kunnen garanderen. Respecteer deze regels dan ook, u doet het tenslotte voor Uzelf!
 
Tip:
Laat u gratis en vrijblijvend adviseren door onze ervaren specialisten over alle beschikbare verzorgingsproducten voor een langdurige en prachtige tein
t!
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint